Osnovne informacje
Dodatni nazivCUTMASTER 80
ID šifra8900559113304
Premer mm
Cena brez ddv3742,0000 EUR
Cena z ddv4565,2400 EUR
Na zalogiNE

Plazma rezalnik Thermal Dynamics Cutmaster A80 s strojnim gorilnikom(1-1334-1) postavlja standard v FlexThermibility, vrednost in zmogljivost ter uvaja v naslednjo generacijo avtomatiziranih sistemov Cutmaster. Lahka, kompaktna oblika in priročne montažne noge omogočajo enostavno montažo v vsaki uporabi, medtem ko zmogljiv 80-odstotni delovni cikel skrbi za rezanje celega dneva v najtežjih okoljih. Nova serija A vključuje SL100 SV 1Torch s standardnim 25 ft ATC hitrim izklopom. Njihova tehnologija 1Torch start odpravlja elektronske motnje, do katerih lahko pride pri drugih modelih. 1Torch zagotavlja hiter, zanesljiv zagon in močan pilotski oblok, ki rereže debelo ploščo. Z vnovičnim zagonom s samodejnim pilotom lahko hitro in enostavno razreže debelo kovino.

Skinny:
• Ventil pri oblikovanju gorilnika zmanjšuje čas cikla med deli in povečuje produktivnost
• Polna napetost obloka je na voljo z uporabo priključeka na notranji terminal
• Programska oprema samodejno zazna priklopljen gorilnik in preklopi med avtomatizacijo in ročnimi načini.
• Namenska programska oprema za avtomatizacijo izboljša čas cikla in zmogljivost v številnih aplikacijah.

Vključeno:
• napajalnik
• 25 ft (6,1 m) vodilo
• SL100SV strojni gorilnik, 180 stopinjska glava
• 6 ft (2m) vhodni napajalni kabel brez vtiča (460V)
• rezervni deli
• navodila za uporabo

Tehnologija elektrod SureLok
Inovativna, patentirana, samozaporna elektroda odpravlja potrebo po namestitvenem orodju in zagotavlja natančno poravnavo elektrod in konice. Tako elektroda kot konica sta mirujoča, kar ima za posledico visoko definiran lok in natančne reze. SureLok usklajevanje pomeni tudi daljšo življenjsko dobo konice in elektrode ter zmanjšanje obratovalnih stroškov.

Upravljanje celotnega plina
SL100 SV 1Torch uvaja popolnoma novo tehnologijo tipov, ki odpravlja potrebo po ločenem distributerju plazemskih plinov. Vsaka konica vključuje plazma plinska vrata, ki so edinstveno nastavljena za optimizacijo zmogljivosti rezanja pri nazivnem toku. Izberite od 20, 30, 40, 60, 80, 100 ali 120 amp, nastavitev za optimizacijo rezanja. Rezultat je Total Gas Management. Natančna regulacija plina, daljša življenjska doba potrošnih delov in boljša zmogljivost rezanja.

Vrhunska kakovost pri vseh amperih
Ne glede na to, ali izdelujete debele plošče ali režete okrasne oblike, je serija avtomatizacije CUTMASTER idealna za delo. Ne glede na to, ali ste rezali ploščo, delovne kanale HVAC ali okrasne oblike, je serija avtomatizacije CUTMASTER prava izbira za vas.

Zaženite kartušo
Visoka frekvenca je popolnoma izločena iz plazemskega sistema. Med konico in elektrodo je nameščena patentirana komponenta, imenovana “Start Cartridge”. Začetna kartuša je v stiku s konico, medtem ko je gorilnik neaktiven. Ko je podan startni signal, zrak prisili kartušo, da prekine stik s konico in se zažene pilotni oblok. Ta edinstvena oblika omogoča, da se pilotski oblok začne brez premikanja konice ali elektrode, kar omogoča boljšo življenjsko dobo delov.

Startna kartuša je edini premični del v gorilniku SL100SV. Za razliko od konkurenčnih bakel, kjer je gibljivi del v glavi gorilnika. Če premikajoči se deli tekmovalčevega gorilnika ne uspe, je treba zamenjati celotno glavo gorilnika. To je drago, zapleteno in zamudno.

Tehnični podatki:
Največja jakost izhoda 80
Uporaba v industriji
Vhodna napetost 208, 230, 380, 400, 460, 600
Duty Cycle 100%
Duty Cycle 100% pri 100A
Ocenjeno rezanje 1/2 palca
Ocenjen Sever Cut 3/4 palca
Prenosljivost 63 lbs
Faza Oboje
Raven znanja Karierni varilec
Proces Plazma